Sakala fotograafi Marko Saarmi parimad tabamused aastast 2022

Copy

Sakala fotograaf Marko Saarm valis välja parimad ja endale enim meelde jäänud hetked. 2022. aasta pakkus nii rõõmsaid kui kurvemaid hetki, nii et isegi mõnekümne tabamuse kõigi hulgast välja valimine osutus parajaks pähkliks.

Marko Saarm sõnas, et kõige südamelähedasemat pilti või lausa lemmikut oleks tõepoolest väga keeruline valida. Kõige tugevam emotsioon jäi fotograafile Luule Komissarovi juubeliks peetud meeleolukast jalgpallimatšist ning tuntud jalgpallisõbra rõõmu püüdis paljudele kaadritele ka kaamera. Tuleviku jalgpalliklubi meeskonna vastu mängisid toona punastes särkides Ugala näitlejad, kelle kõrval oli koha sisse võtnud Ragnar Klavan. Heldinud juubilar andis sellele matšile avavile ise ning muidugi võitis Ugala meeskond.

"Luule on alati nagu kirss tordil," sõnas fotograaf naeruselt ja lisas siis tõsisemalt, et ilmselt jääb aga kõige sümboolsemana ja ehk ka süngemana sellest aastast meelde arvukate punamonumentide kõrvaldamise kajastamine küll varahommikuses pimeduses, küll lahtikaevatud massihaudu pildistades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles