Parim spordimees saab veel ühe tähtsa tunnustuse

Margus Haav
, reporter
Copy
Kert Variku ja tema soomlasest korvimehe Lari Kunnase maailmameistrivõistluste hõbe on Eesti motospordis ajalooline saavutus. Ühtlasi vormistas Varik sel hooajal oma nimele kümnenda Eesti meistri tiitli.
Kert Variku ja tema soomlasest korvimehe Lari Kunnase maailmameistrivõistluste hõbe on Eesti motospordis ajalooline saavutus. Ühtlasi vormistas Varik sel hooajal oma nimele kümnenda Eesti meistri tiitli. Foto: Igor Tseskidov

Kultuurkapital annab jaanuari teisel reedel Mustla rahvamajas Pärlipeol kätte auhinnad sel aastal oma kultuurse tegevusega silma paistnud viljandimaalastele.

Külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustel teise koha võitnud Kert Varik naaseb sellelt peolt kahe olulise tunnustusega. Ta pälvib Kultuurkapitali Kultuuripärli preemia ja ühtlasi Viljandimaa spordiliidu aasta meessportlase tiitli.

Tsiklid ja puhkpillid

Kert Variku ja tema soomlasest korvimehe Lari Kunnase maailmameistrivõistluste hõbe on Eesti spordiajaloos erakordne saavutus, sest varem polnud ükski Eesti motosportlane maailmameistrivõistluste üldarvestuses nii kõrgele kohale jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles