Viljandimaa spordiliit valis aasta parimad sportlased

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa spordiliit valis parimaks meessportlaseks motokrossisõitja Kert Variku, kes tõi koos Lari Kunnasega külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustelt hõbemedali ja on ühtlasi kümnekordne Eesti meister.
Viljandimaa spordiliit valis parimaks meessportlaseks motokrossisõitja Kert Variku, kes tõi koos Lari Kunnasega külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustelt hõbemedali ja on ühtlasi kümnekordne Eesti meister. Foto: Mihkel Maripuu

Viljandimaa spordiliit kuulutas välja tänavused parimad viies kategoorias. Aasta meessportlaseks valiti motokrossisõitja Kert Varik ja aasta naissportlaseks vasaraheitja Kati Ojaloo, parimaks tütarlapseks sõudja Doris Meinbek, parimaks noormeheks kergejõustiklane Andreas Hantson ning parimaks võistkonnaks Viljandi HC käsipallimeeskond.

Viljandimaa spordiliit kuulutas välja tänavused parimad viies kategoorias. Aasta meessportlaseks valiti motokrossisõitja Kert Varik ja aasta naissportlaseks vasaraheitja Kati Ojaloo, parimaks tütarlapseks sõudja Doris Meinbek, parimaks noormeheks kergejõustiklase Andreas Hantsoni ning parimaks võistkonnaks Viljandi HC käsipallimeeskonna.

Nagu tõdes Viljandimaa spordiliidu juhatuse esimees Ilmar Kütt, oli tänavune maakonna parimate selgitamine päris keeruline, kui välja arvata parim meessportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles