Karksi klubi sportlane ujus Eesti meistrivõistlustel pronksmedalile

, Ujumisklubi Karksi Sport
Copy
Klubi Karksi Sport oli Eesti noorte ja juunioride lühiraja ujumise meistrivõistlustel esindatud kolme sportlase, (vasakult) Romi Israeli, Anette Särevi ja Helena Malinguga, kellest parimana võitis Romi Israel noorte 100 meetri kompleksujumises pronksmedali.
Klubi Karksi Sport oli Eesti noorte ja juunioride lühiraja ujumise meistrivõistlustel esindatud kolme sportlase, (vasakult) Romi Israeli, Anette Särevi ja Helena Malinguga, kellest parimana võitis Romi Israel noorte 100 meetri kompleksujumises pronksmedali. Foto: Jaak Israel

Eelmise nädala teisipäevast neljapäevani Tallinnas Sõle spordikeskuses peetud Eesti noorte ja juunioride lühiraja ujumise meistrivõistlustel pääses esimest korda pjedestaalile Viljandimaa klubi sportlane: kolmanda kohaga naasis ujumisklubi Karksi Sport esindaja Romi Israel, kes võitis selle noorteklassi 100 meetri kompleksujumises.

See saavutus on tähelepanuväärne, sest ujumine spordialana on ikka olnud suurte keskuste pärusmaa. Väikese Karksi-Nuia noorsportlase jõudmine pjedestaalile on haruldane. Selleks kulus kümme aastat treeninguid, võistlusi ning ka pettumusi: Eesti meistrivõistlustel on olnud palju nappe allajäämisi, mis on tähendanud küll kohta esikuuikus, aga mitte pjedestaalil. Nüüd on järjekindel töö lõpuks edu toonud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles