Politsei kutsub külla

Sakala
Copy
Viljandi politseimajas aadressil Pargi tänav 1 tutvustatakse 28. detsembril politseisõidukeid, töövahendeid, relvastust nin antakse ülevaade abipolitseinike tööst. 
Viljandi politseimajas aadressil Pargi tänav 1 tutvustatakse 28. detsembril politseisõidukeid, töövahendeid, relvastust nin antakse ülevaade abipolitseinike tööst. Foto: Marko Saarm

28. detsembril kutsub politsei kogu perega külla Lõuna-Eesti politseimajadesse, kus saab tutvust teha politseitöö köögipoolega. Viljandi politseimajas aadressil Pargi tänav 1 tutvustatakse politseisõidukeid, töövahendeid, relvastust, lisaks antakse ülevaade abipolitseinike tööst, etteaste teeb neljajalgne käpapatrull, uudistada saab passilaua tegemisi ja vaadata üle kohalikud kinnipidamiskambrid.

Ekskursioonid kõigi Lõuna-Eesti politseimajade juures algavad kell 11 ja 12.30 ning kestavad poolteist tundi.

Lõuna prefekt Vallo Koppel rääkis, et viimased aastad on politseile olnud väljakutsete rohked, kuid kõige selle kõrval on ikka ja alati politsei saanud suurt tuge ja kaasabi kogukonnalt. 

"Lahtiste uste päevaga soovime oma kogukonnaliikmetele ja teistele kaasabilistele öelda aitäh ning kutsuda tänutäheks kogu perega politseile külla. Tutvustame politsei töövõtteid ja sõidukiparki, kurjategijate jälgi aitavad otsida kriminalistid ning saate teada sedagi, mis on politseitöös siil ja stalker," kirjeldas prefekt.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles