Järgmise aasta Suure-Jaani muusikafestivali korraldab Priit Toobal

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Kui veel kuu algul oli õhus võimalus, et Suure-Jaani muusikafestival kolib valla vähese panuse tõttu naabermaakonda, siis nüüd on korraldajad veendunud, et festival jääb kodulinna.
Kui veel kuu algul oli õhus võimalus, et Suure-Jaani muusikafestival kolib valla vähese panuse tõttu naabermaakonda, siis nüüd on korraldajad veendunud, et festival jääb kodulinna. Foto: Marko Saarm

Et vallavalitsus ei soovinud olla järgmise aasta Suure-Jaani muusikafestivali peakorraldaja, otsustas jämeda otsa enda kätte võtta rahvusvaheline Artur Kapi ühing, mille aseesimees, kohalik ettevõtja ja vallavolikogu liige Priit Toobal asub festivali peakorraldajaks.

Tänavu peeti Suure-Jaani muusikafestivali 25. korda. Algusest peale on nädalapikkuse muusikapeo eestvedaja olnud omavalitsus kultuuriasutuse kaudu. Alustaja oli Suure-Jaani linn, sealt edasi ühinenud Suure-Jaani vald ning viimasel viiel aastal Põhja-Sakala vald. Sel sügisel võimule saanud vallavalitsus pidas esialgu plaani Suure-Jaani muusikafestival järgmisel aastal vahele jätta ja hiljem pakkus selle korraldamist rahvusvahelisele Artur Kapi ühingule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles