Pisikeste laste vanemate perelepitus jõudis tagasi algusesse, sest ametnik lahkus töölt (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Lastega perede purunemise korral on kohtul alates sügisest võimalik saata vanemad perelepitusse, kus pannakse ametniku juures paika lastega suhtlemise reeglid tulevikuks. Seekordsel juhul said reeglid küll paika, aga lõppdokumendini ei jõutudki.
Lastega perede purunemise korral on kohtul alates sügisest võimalik saata vanemad perelepitusse, kus pannakse ametniku juures paika lastega suhtlemise reeglid tulevikuks. Seekordsel juhul said reeglid küll paika, aga lõppdokumendini ei jõutudki. Foto: Sakala

Viis nädalat kestnud perelepitus, et minna kohtusse lahutust taotlema ja saada õiguslik selgus enam kui kümme nädalat kestnud väikeste laste jagamisele ema ja isa vahel, jäi perelepitaja töölt lahkumisega katki. Lagunenud pere peab kõike taas otsast alustama.

See, et lastekaitsespetsialisti ja perelepitajana töötav ametnik on omal soovil töölt lahkunud, selgus detsembri keskel, päeval, mil kahe väikse lapse ema helistas oma koduvalla valitsusse, et uurida, mis päeval ja tunnil saaks laste tulevikku määratlevale dokumendile allkirja panna. Naise maailm vajus korraga kokku. Jõulud on kohe käes, ent tal pole endiselt selgust, kas või kuidas saaks ta oma lastega pühi pidada, sest segadust nende jagamisega on parajal määral.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles