Viljandi Metalli naiskond võttis Eesti karikavõistluste hõbeda

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskonnal on Eesti karikavõistluste hõbemedali üle väga hea meel, sest viimati olid viljandlannad karikafinaali jõudnud kümne aasta eest.
Viljandi Metalli naiskonnal on Eesti karikavõistluste hõbemedali üle väga hea meel, sest viimati olid viljandlannad karikafinaali jõudnud kümne aasta eest. Foto: Gertrud Alatare

Pärast kümmet aastat taas Eesti karikavõistluste finaali jõudnud Viljandi Metalli naiskonnal tuli laupäeval Tartu ülikooli spordihoones TalTech/Tradehouse’i 3:0 võitu tunnistada, aga ka hõbemedalist tunnevad nii treener kui mängijad suurt rõõmu.

«Enamikule mängijatest oli see esimene kord finaalis mängida ja juba see on kustumatu elamus. Lõpetame 2022. aasta väärt kogemuste ja heade emotsioonidega,» lausus peatreener Margit Keerutaja-Must ning lisas, et Eesti meistrivõistluste finaal on ju veel ees.

Mängu järel antud intervjuus nimetas treener saadud auhinda väljateenitud hõbedaks. «Jube pikk paus tuli karikafinaalide vahele. Ja no see teekond, kuidas saime karikafinaali, oli põnev. Saime väga palju erinevaid mänge,» rääkis ta, viidates sellele, et alustada tuli eelringist. «Jah, oleks võinud finaalis natuke rohkem TalTechile vastu saada, aga nad tegid väga hea mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles