Teatrivaatleja esitleb Ugala kohvikus veiniarmastusest sündinud raamatut

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
"Vala välja!" on Keiu Virro esimene raamat.
"Vala välja!" on Keiu Virro esimene raamat. Foto: Rauno Volmar

Teisipäeval esitleb teatrivaatleja Keiu Virro oma raamatut "Vala välja! Minu veiniteekond Kosmosest sommeljeekoolini" Viljandis Ugala teatrikohvikus. Autoriga vestleb Ugala dramaturg Liis Aedmaa.

Teatrikohviku uksed avatakse kell 16.30, esitlus algab kell 17. Ugala repertuaaril on Virro juba aastaid kriitikuna silma peal hoidnud ning selle aasta kevadel andis teatriliit talle Reet Neimari nimelise kriitikaauhinna muuhulgas Ugala lavastuste "Sume on öö" ja "Kui sa tuled, too mul lilli" kohta kirjutatud arvustuste eest.

Keiu Virro raamat aga kõneleb Ugala saadetud pressiteate sõnutsi hoopis muust kui teatrist. See on lugu veiniotsingutest eri kohtades, (taas)kohtumistest huvitavate inimestega ning närvesöövatest veiniõpingutest. See ei ole veiniõpik, vaid ühe inimese teekond alkoholipoodide alumiste lettide piidlemisest ausa veiniarmastuseni. Raamatu illustratsioonide autor on Ave Taavet.

Keiu Virro on lõpetanud Tartu ülikoolis semiootika ja Tallinna ülikoolis kultuuriteooria eriala, Eesti sommeljeede erakoolis aga baas- ja juuniorsommeljee kursuse. Ta on tegutsenud pikka aega kultuuriajakirjanikuna ega ole sellest lõplikult loobunud ka praeguse põhitöö kõrvalt kommunikatsioonivaldkonnas.

"Vala välja!" on Virro esimene raamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles