Spordiliidu Jõud auhinna võtsid vastu (vasakult) Olustvere spordiklubi treener Andres Viksi kui kohaliku spordielu edendaja, Viljandi spordikooli võrkpallitreener Merle Keerutaja kui Viljandimaa aasta noortetreener ja Janar Sillaots, kes esindas aasta piirkondlikuks spordisündmuseks valitud Mulgi uisumaratoni korraldajat Viljandi rattaklubi.
Spordiliidu Jõud auhinna võtsid vastu (vasakult) Olustvere spordiklubi treener Andres Viksi kui kohaliku spordielu edendaja, Viljandi spordikooli võrkpallitreener Merle Keerutaja kui Viljandimaa aasta noortetreener ja Janar Sillaots, kes esindas aasta piirkondlikuks spordisündmuseks valitud Mulgi uisumaratoni korraldajat Viljandi rattaklubi. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval lõpetas Eestimaa spordiliit Jõud Pärnu restoranis Noot pidulikult spordiaasta ja tunnustas aasta tegijaid. Viljandimaale toodi sealt kolm autasu, sealhulgas pälvis Viljandi spordikooli võrkpallitreener Merle Keerutaja aasta noortetreeneri tiitli.

Tunnustati kõigi Eesti maakondade parimaid noortetreenereid, kohaliku spordielu edendajaid, piirkondlike spordisündmuste korraldajaid ja valiti aasta tegija.

Kommentaarid
Copy