Transpordiameti ohutuse õpetaja auhinna pälvis Riine Ant

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Võhma kooli huvijuht ja õpetaja Riine Ant.
Võhma kooli huvijuht ja õpetaja Riine Ant. Foto: Erakogu

Transpordiamet tänas auhinnaga isikuid ja organisatsioone, kes on isikliku eeskuju ja töise või ühiskondliku tegevusega silma paistnud ohutustegevuse korraldamises või arendamises. Oma kodulehel andis transpordiamet teada, et aasta õpetaja tiitli pälvis Võhma kooli huvijuht ja õpetaja Riine Ant. Transpordiameti ohutuse ja ennetustöö osakonna ekspert Sirli Tallo andis talle auhinna kolmapäeval kätte Võhma koolis kolleegide ees.

Auhinna andmist põhjendati sellega, et õpetaja Riine Ant on oma käitumisega olnud eeskujuks ning uuenduslike ohutusürituste ja -projektide kaudu parandanud liiklejate käitumuslikke hoiakuid.

"Õpetaja Riine on ettevõtlik ja ideedest pakatav, kes on eeskujuks nii oma kooli töötajatele, õpilastele kui ka kogukonnale,"märgitakse selgituses. "Huvijuhina märkab ta enda ümber toimuvat ja kavandab oma tegevused vastavalt asutuse vajadustele. Tema ideed on kohati pöörased, kuid tulemused on seda väärt. Riine on inimene, kes alati avaldab oma arvamust ja selgitab, miks tal sellised seisukohad on. Konfliktide lahendamisel on ta tasakaalukas ja arvestab teistega, mis on ka liikluses ja liiklemises väga oluline aspekt."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles