Pisike täiuslik maailm asub punase plaadi kõrval sinise ukse taga

Margus Haav
, reporter
Copy
Fellini asutaja ja juht Merit Berzin on väga tänulik kõigile tublidele ja andekatele inimestele, tänu kellele on Fellin selline, nagu on, ning ta loodab, et saab seda osale neist eelseisval sünnipäevapeol öelda.
Fellini asutaja ja juht Merit Berzin on väga tänulik kõigile tublidele ja andekatele inimestele, tänu kellele on Fellin selline, nagu on, ning ta loodab, et saab seda osale neist eelseisval sünnipäevapeol öelda. Foto: Elmo Riig

15. detsembri keskpäeval 2012 avas Viljandis oma sinise ukse kohvik Fellin. Mingit reklaami polnud, kui välja arvata värske kodulehekülg Facebookis umbes viie jälgijaga. Kes oli esimene klient, on raske öelda, aga ilmselt astus esimesena üle läve väliseestlastest paar ja tellis Sacheri torti. Igal juhul oli sel päeval külastajate hulgas ka parasjagu Viljandis olema sattunud laulja Liisi Koikson koos Viljandi muusikakooli inimestega.

«Küsida minult, kas ma mäletan Fellini esimest päeva, on täpselt sama kui küsida, kas ma mäletan oma esimese lapse sündi. Muidugi mäletan!» ütleb Fellini juht Merit Berzin. «Möllu jagus keskööni välja. Muidugi ei saanud tudengitest teenindajad kassaga hakkama ja ooteajad läksid lõhki, samas me saime kohe aru, et meid on vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles