Morten Siht võttis Itaalias Euroopa tippudega mõõtu

Priscilla Õmblus
Copy
Euroopa murdmaajooksu meistrivõistlustel osalenud Eesti esindus: (üleval vasakult) Kaur Kivistik, Karel Hussar, Kalev Hõlpus, Leonid Latsepov, Morten Siht, Laura Maasik, (all vasakult) Oliver Annus, koondise juht Toomas Tarm ja Viljandi treener Ants Kuusik.
Euroopa murdmaajooksu meistrivõistlustel osalenud Eesti esindus: (üleval vasakult) Kaur Kivistik, Karel Hussar, Kalev Hõlpus, Leonid Latsepov, Morten Siht, Laura Maasik, (all vasakult) Oliver Annus, koondise juht Toomas Tarm ja Viljandi treener Ants Kuusik. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Seitsme Eesti koondise liikme hulgas pühapäeval Itaalias Euroopa murdmaajooksu meistrivõistlustel osalenud Viljandi spordikooli noormees, vastupidavusalade klubi Staier liige Morten Siht saavutas U-20 vanuseklassi 6000 meetri distantsil ajaga 19.05 tubli 61. koha.

Treener Ants Kuusik, kes koondisega Itaalias kaasas käis, lausus oma õpilase kohta kiidusõnu. «Väga tubli! Tipp on seal tugev. 103 jooksjat oli stardinimekirjas, viis katkestas ja Mortenile 61. koht. Rääkisime, et kui ta poole hulka tuleb, siis on super saavutus, seekord jäi 10-15 sekundit puudu. Aga ta tegi tubli jooksu, arvestades, et on aasta noorem ka. Tema šansid on järgmisel aastal.»

Sihi kaotus võitjale oli 1.20. «Seda on vähe. Ja siinkohal mõtlen absoluutsele tipule. Vahe ongi selline. Nii et loeme tema tulemuse väga heaks,» nentis Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles