Prognoositust lühemaks jäänud tuisk tõi päästjatele kaks väljakutset

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Päästjad tükeldasid teele kukkunud kuuse ning autod pääsesid taas liikuma.
Päästjad tükeldasid teele kukkunud kuuse ning autod pääsesid taas liikuma. Foto: Kenno Soo

Viljandimaal lõppes esmaspäevane tuisk päästjatele kahe väljakutsega. Ühel juhul tuli tükeldada teele langenud puu ja teisel puhul koristada maanteelt liiklusõnnetusega laiali lennanud autotükke.

Esmaspäeval kell 12.08 said päästjad teate, et lume ja tuule tõttu on Imavere ja Viljandi vahele jääval maanteel Jaska külas teele kukkunud suur puu, mis peatas mõneks ajaks liikluse. Kohale sõitsid Suure-Jaani päästjad, kes tükeldasid puu ja puhastasid sõidutee okstest.

Kell 17.09 kutsuti päästjad Viljandi piirile, kus Reinu tee ja ringtee ristmikul olid kokku põrganud kaks autot. Seal aitasid päästjad ühest autost välja kannatada saanud inimese ja andsid ta üle kiirabile. Seejärel veendusid päästjad, et kumbki õnnetusse sattunud auto ei ole süttimisohtlik, ning koristasid sõidutee autotükkidest.

Tuisk, mis esmaspäevase prognoosi kohaselt pidi lõppema kolmapäeval, sai Viljandis otsa juba esmaspäeval kell 17 paiku. Ilmateenistuse teatel on teisipäeval ja kolmapäeval lumesaju võimalus üsna väike. Neljapäevaks ennustatakse tuisku ja seejärel temperatuuri langust. Seejärel sajuvõimalus kaob ja nädalavahetuseks lubatakse päikselist ilma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles