Keskerakond saadab valimisvõitlusse nii Jaak Aabi kui Priit Toobali

Sakala
Copy
Keskerakonna esinumber Järva- ja Viljandimaa ringkonnas on eelseisvatel valimistel erakonna Viljandimaa piirkonna esimees, riigikogu liige ja Jaak Aab.
Keskerakonna esinumber Järva- ja Viljandimaa ringkonnas on eelseisvatel valimistel erakonna Viljandimaa piirkonna esimees, riigikogu liige ja Jaak Aab. Foto: Madis Veltman

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas riigikogu valimisnimekirja Järva- ja Viljandimaa ringkonnas. Juhatuse liige, Viljandimaa piirkonna esimees Jaak Aab nentis, et üheksaliikmelises nimekirjas on pikaajalise poliitilise kogemusega riigikogu liikmeid, omavalitsustegelasi ja ettevõtjaid, kuid ka uusi nimesid.

Nimekirja esinumber on riigikogu liige, mitmekordne endine minister Jaak Aab ise. Talle järgnevad riigikogu liige, Keskerakonna Järvamaa piirkonna esimees Kersti Sarapuu ning Mulgi vallavolikogu aseesimees, kauaaegne Abja ja Mulgi vallavanem, Keskerakonna asutajaliige Peeter Rahnel. Erakonna valimisnimekirjas viimasel, üheksandal kohal läheb valijate hääli püüdma Põhja-Sakala vallavolikogu liige ja ettevõtja Priit Toobal.   

"Keskerakonna nimekirjas on esindatud kõik ringkonna omavalitsused ning see annab valijatele kindlustunde, et kandidaat on piirkonna käekäiguga päriselt kursis," märkis Jaak Aab pressiteate vahendusel. "Järva- ja Viljandimaal on Keskerakonna fookuses inimeste toimetuleku parandamine, pensioni tõstmine 1000 euroni ning riiklikud investeeringud näiteks üürimajadesse ja tee-ehitusse. Samuti seisame tasuta ühistranspordi jätkumise ja astmelise tulumaksu eest, mis suurendab keskklassi sissetulekut kuni 1740 euro võrra aastas."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles