![Novembris Viljandis avatud väikeses pagarikojas toimetava Kati-Kristella Kivisilla hitiks on kaneelisaiakesed, mis on pealt krõbedad ja seest mõnusalt pehmed.](http://f11.pmo.ee/0tgBFj9VNzkZDXc8VZC07i9vo0E=/1442x0/filters:focal(291x157:1763x1122):format(webp)/nginx/o/2022/12/11/15017175t1h8f27.jpg)
Viljandi servas on novembrist saadik tegutsenud pagarikoda Kati Köök, kus hõljuv aroom on ikka kas kaneeline, šokolaadine või jõuluselt kardemonine ning kus valmivad pisut erilaadsed saiakesed.
Viljandi servas on novembrist saadik tegutsenud pagarikoda Kati Köök, kus hõljuv aroom on ikka kas kaneeline, šokolaadine või jõuluselt kardemonine ning kus valmivad pisut erilaadsed saiakesed.
"Ma olen aastaid kaneelisaiakesi teinud ja küla peale viinud. Tagasiside on olnud positiivne ning retsepti on ka tihti küsitud," ütles selles pagarikojas toimetav Kati-Kristella Kivisild ning lisas lõbusalt: "Ütlesin ikka, et retsepti ma ei jaga: ma hakkan veel nende saiakestega äri tegema. Mõtlesin, et kui need nii paljudele peale lähevad, siis võiks ju neid mitte ainult tuttavatele, vaid kõigile pakkuda."