Linna preemia kandidaate saab esitada aasta lõpuni

Sakala
Copy
Viljandi linna preemiate kandidaate saab esitada aasta lõpuni. 
Viljandi linna preemiate kandidaate saab esitada aasta lõpuni. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus ootab 31. detsembrini ettepanekuid linna preemiate määramiseks.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on linna preemiad ideaalne viis silmapaistvaid inimesi ja nende tegusid tunnustada. "Nüüd on õige hetk oma ettepanekud teele saata ja seeläbi kaaslinlasi elutöö või aasta jooksul tehtu eest eriliselt tunnustada. Meil on kindlasti palju inimesi, kelle teod on märkimisväärsed ja tähendusrikkad. Aeg on neid märgata ja esile tõsta," ütles linnapea.

Tunnustust jagatakse üheksas kategoorias: elutöö preemia, aastapreemia, laste- ja noortesõbralik ettevõte, aasta noor, teatripreemia, kultuuripreemia, spordipreemia, noore sportlase preemia ning ettevõtluse edendaja.

Linna preemiate kandidaate on tänavu võimalik esitada ka läbi iseteeninduskeskkonna Spoku, kuhu tuleb sisse logida ID-kaardi, mobiil-ID või Smart-ID abil. Spoku e-keskkonnas olev vorm jääb avatuks aasta läbi, mis tähendab, et ettepanekuid linna preemiate määramiseks saab edaspidi esitada kogu aasta vältel.

Kandidaate saab aga endiselt esitada, täites linna kodulehel oleva ettepaneku vormi. Täidetud vorm tuleb saata digitaalselt allkirjastatuna aadressile viljandi@viljandi.ee või tuua paberil avaldus Viljandi raekoja postkasti.

Link iseteeninduskeskkonda, ettepaneku esitamise vorm allalaadimiseks ning preemiate statuudid on Viljandi linna koduleheküljel tunnustuste all. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles