VALIMISED Jürgen Ligi on taas Reformierakonna esinumber Järva- ja Viljandimaal

Sakala
Copy
Riigikogu valimistel on Reformierakonna esinumber Viljandi- ja Järvamaal Jürgen Ligi. 
Riigikogu valimistel on Reformierakonna esinumber Viljandi- ja Järvamaal Jürgen Ligi. Foto: Dmitri Kotjuh

Reformierakonna juhatus saatis erakonna üldkogule kinnitamiseks riigikogu valimiste nimekirjad kõigis 12 valimisringkonnas. Viljandi- ja Järvamaal on erakonna esinumber traditsiooniliselt Jürgen Ligi. 

Mitut ministriametit pidanud ja praegu riigikogus tegutsev Ligi on varasemate valimiste eel mitu korda kinnitanud, et näeb ennast riigipoliitiku, mitte ühe kindla piirkonna eest seisjana. Ligi on Viljandi- ja Järvamaalt riigikogusse valitud juba kolm korda järjest.

Teisel kohal on erakonna valimisnimekirjas kevadel Reformierakonnaga liitunud endine Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann ja kolmanda numbri all läheb valimisvõitlusesse Viljandi linnapea Madis Timpson.

"Reformierakond paneb riigikogu valimistel välja kahtluseta tugevaima nimekirja, kus on hea tasakaal kogenud poliitikute ja uute tulijate vahel," kinnitas Reformierakonna juht Kaja Kallas pressiteate vahendusel.

Erakonna Järva- ja Viljandimaa ringkonnas kandideerivad veel Rait Pihelgas, Tarmo Alt,  Taimo Tugi, Piret Moora, Mait Allas ja Sirli Tallo. Reformierakonna üldnimekiri selgub sisevalimiste tulemusena. Need lõpevad 14. detsembril. Lõplikult kinnitab nimekirjad erakonna üldkogu 14. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles