Veipimisest on saanud epideemia. Neljanda klassi laps proovis e-sigaretti tunni ajal laua all (2)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Kui õpilastel avastatakse koolis e-sigaret, siis see konfiskeeritakse. Pildil on Paalalinna kooli õpilastelt leitud kraam, mida ei ole veel lapsevanematele tagasi antud.
Kui õpilastel avastatakse koolis e-sigaret, siis see konfiskeeritakse. Pildil on Paalalinna kooli õpilastelt leitud kraam, mida ei ole veel lapsevanematele tagasi antud. Foto: Marko Saarm

Viljandi koolid on silmitsi olukorraga, kus kahetsusväärselt suur osa alaealistest õppijatest on hakanud tarvitama e-sigarette. Koolijuhtide sõnul on selle halba mõju noortele keerulisem seletada kui huuletubaka kahjulikkust ning ka tarvitajatele ja levitajatele on raskem jälile saada. Mure lahendamiseks kutsutakse appi politsei.

Koolijuhid saatsid lapsevanematele pöördumise, milles tõid murettekitavaid näiteid: kolmanda klassi õpilase käest leiti e-sigaret; neljanda klassi õpilane proovis tunni ajal salaja laua all e-sigaretti tarvitada; on tuvastatud viienda ja kuuenda klassi õpilasi, kes vahendavad koolis Lätist toodud e-sigarette; vanemate klasside õpilased peidavad enda tarbeks koolimaja ümber põõsastesse e-sigarette ning väiksemate klasside õpilased käivad neid otsimas, et ise tarvitada.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles