Kaks viljandimaalast teenis kodanikupäeva aumärgi

Priscilla Õmblus
Copy
Esmaspäeval andis siseminister Lauri Läänemets kodanikupäeva tänuüritusel kodanikupäeva aumärgi Triinu Priksile, kes pani aluse Viljandi loomade varjupaigale ja heaolukeskusele.
Esmaspäeval andis siseminister Lauri Läänemets kodanikupäeva tänuüritusel kodanikupäeva aumärgi Triinu Priksile, kes pani aluse Viljandi loomade varjupaigale ja heaolukeskusele. Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval tunnustas siseminister Lauri Läänemets tublisid eestimaalasi kodanikupäeva aumärkide ja aasta kodaniku tiitliga. Tänavu anti aumärk 14 naisele, kes vabast tahtest oma kogukonnas olulist muret lahendavad, nende seas viljandimaalastele Eve Soopale ja Triinu Priksile.

Siseministeerium tunnustab kodanikupäeva aumärgiga vastutustundlikke ja hoolivaid inimesi, kes on näidanud ennast kodanikuna parimast küljest, seda kas märkimisväärse panusega ühiskonnaellu, edendades kodanikukasvatust või tehes vabatahtlikku tööd kogukonnas.

Märgi pälvinud Eve Soopa on Sürgavere külaseltsi juhatuse esimees, külavanem, vallavolikogu liige, Lions-klubi Viljandi Ellips esinaine, käsitööringi juhendaja ja palju muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles