Viljandi meeskonna pika võidujada katkestasid vastased Rakverest

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubil tuli pühapäeval vastu võtta esiliiga hooaja esimene kaotus. Päev enne seda sai ta aga tunda ka võidu maitset.
Viljandi Võrkpalliklubil tuli pühapäeval vastu võtta esiliiga hooaja esimene kaotus. Päev enne seda sai ta aga tunda ka võidu maitset. Foto: Marko Saarm

Tiitlikaitsja Viljandi Võrkpalliklubi meeskond sai nädalavahetusel Eesti esiliigas maitsta nii võidu magusust kui kaotuse mõrudust: kui laupäeval jätkus Tartus juba eelmisest hooajast alanud võidujada 3:0 võiduga EMÜ/Structura üle, siis pühapäeval tuli kodus tunnistada sama skooriga kaotust BMF / Rakvere Võrkpalliklubile.

Viimati oli Viljandi meeskond liigamängu kaotanud eelmise aasta novembris, ent nagu nentis peatreener Tauno Lipp, polnud temal enne kaotusmängu aimugi, kui pikk meeskonna võiduseeria oli olnud. «Isiklikult pole võiduseeriat taga ajanud ja ammugi mitte sellele keskendunud,» ütles ta.

Lipu sõnul polnud pühapäev meeskonnale just parim. «Olime küll esimesed kaks geimi enam-vähem mängus, aga mõlemas oli näha, et meil on raske ja puudub igasugune voolavus,» rääkis ta. «Oma parimast päevast olime valgusaastate kaugusel. Kahjuks Rakvere-suguse võistkonna vastu selliselt ei saa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles