Sakala maleva aasta noorkotkas on Jürgen Aas (1)

Sakala
Copy
Aasta noortejuht Enno Teiter ja noorkotkas Jürgen Aas
Aasta noortejuht Enno Teiter ja noorkotkas Jürgen Aas Foto: Gunnar Teas

Sakala ringkonna aasta noorkotkas on Nutikate rebaste rühma liige Jürgen Aas ja noortejuht Kaheksajalgade rühma pealik Enno Teiter.

Ajaleht Oma Maa kirjutab oma blogilehel, et Jürgen Aas on noorkotkas olnud 2016. aasta kevadest ning praegu on ta Nutikate Rebaste rühma salgapealik. Kaaslaste sõnul on ta alati abivalmis.

"Koondustel aitab Jürgen koolitada nooremaid rühma liikmeid, on alati sõbralik ja toetav," ütles Nutikate Rebaste rühmapealik Antonina Eek. "Oskus positiivse suhtumise abil keerulistest olukordadest välja tulla on Jürgeni puhul imetlusväärne ja annab hea energia nii rühmapealikule kui noorliikmetele."

Aktiivne noorkotkas tegeleb muusikaga ja on sportlik: ta on osalenud nii maakondlikel kui üle-eestilistel ratta- ja jooksuvõistlustel. Jürgen Aas ühendas oskuslikult hobi ja noorkotka olemuse ning esindas sel aastal noorkotkaste ja kodutütarde olümpiamängudel Sakala maleva meeskonda. Ta kandis kandis olümpiamängude tuld, luges sportlaste vande ja aitas Sakala maleva meeskonnal saavutada üldarvestuses esimese koha. Vanemate noorkotkaste üldarvestuses sai Jürgen Aas parima sportlase tiitli.

Aasta noortejuhiks valis Sakala ringkond Kaitseliidu Noorte Kotkaste Sakala maleva vabatahtliku noortejuhi Enno Teiteri.

Kaitseliidu Sakala maleva kirjelduse järgi on Enno Teiter aastaid tegutsenud Viljandimaa noortega, ergutanud neid tervislikkusele ja süstinud neisse isamaalisust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles