Sakala malev valis aasta kodutütreks Reena Reidla ja noortejuhiks Anne Sepiku

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Aasta kodutütar Reena Reidla ja aasta noortejuht Anne Sepik.
Aasta kodutütar Reena Reidla ja aasta noortejuht Anne Sepik. Foto: Gunnar Teas

Sakala ringkonna aasta kodutütar on Reena Reidla Holstre Mustade Kasside rühmast ning aasta noortejuht on Kodutütarde Paistu rühma vanem Anne Sepik.

Ajaleht Oma Maa kirjutab oma blogilehel, et Reena Reidla on Kodutütarde liige 2019. aasta märtsist ning nüüdseks on tal kolmas järk. "Reena on loomult tuline ja keevaline, aga temas on imetlusväärne tahe midagi ära teha," ütleb rühma vanem Vika Zieds. "Reena on väga järjekindel noor, kes osaleb kõikidel koondustel ja rühmalaagrites ning on eeskujuks oma rühmakaaslastele."

Reena on teist aastat järjest oma rühma juht ning ta kuulub Sakala Kodutütarde ja Noorte Kotkaste noortekogusse. Tänavu on Reena kogunenud muljet avaldavad 625 osalustundi. Ta pälvis eelmisel aastal Kodutütarde ringkonna tänukirja ning tänavu peavanema tänukirja.

Paistu rühma vanema Anne Sepiku kohta ütles Kodutütarde Sakala ringkonna vanem Eda Kivisild, et tema kodutütred on saavutanud häid tulemusi matkamängudel ja tänavustel kodutütarde ja noorkotkaste olümpiamängudel. "Ta ei ütle kunagi ära, kui keegi vajab abi, ja tema peale võib alati kindel olla. Seda näitab ka asjaolu, et ta on valitud nii kodutütarde keskkogusse kui ka ringkonna juhatuse liikmeks," lausus Kivisild.

Anne Sepik korraldab oma rühmale huvitavaid ja kaasakiskuvaid koondusi ja laagreid, kirjutades selleks muu ka isamaalise hariduse projekte. Ringkonnas on Anne Sepik olnud tänavu kolme suure ettevõtmise eesotsas: tema juhtida oli järgukatsete laagri, suvelaagri ning patrullvõistluste "Pruudeni jälgedes" ja "Laidoneri rada" korraldamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles