KATUSERAHA Mähma küla elanik: Sulev Kannimäe tegutsemisest oli rõõmu tervel külal, kahjuks ainult viivuks

, Mähma küla elanik
Copy
Pärast seda, kui lugu Kannimäe isiklikest seostest riigi raha kasutamisega Sakala digilehes oli ilmunud, teatas Reformierakonna fraktsiooni kommunikatsioonijuht Kajar Kase, et erakond võtab Kannimäe tehtud ettepanekud rahanduskomisjonist tagasi.
Pärast seda, kui lugu Kannimäe isiklikest seostest riigi raha kasutamisega Sakala digilehes oli ilmunud, teatas Reformierakonna fraktsiooni kommunikatsioonijuht Kajar Kase, et erakond võtab Kannimäe tehtud ettepanekud rahanduskomisjonist tagasi. Foto: Marko Saarm

24. novembril ilmus Sakala digilehes ja seejärel ka paberlehes artikkel "Riigikogulane soovis anda katuseraha oma suvila kõrvale tänavavalgustuse rajamiseks". Kohaliku elanikuna pean vajalikuks avada ka tausta ning külaelanike vaatenurka, millest selles loos jäi vajaka.

Artikli juures olevat pilti vaadates mõtlesin endamisi, mitmest majapidamisest Sakala fotograaf Mähma külas mööda sõitis, enne kui riigikogulase Kannimäe suvekoduni jõudis. Ilmselt ei olnud tahtmist ega huvi loendada – siht oli ju selge.

Lugu illustreeriv pilt Mähma esimesest külast on tehtud päisel päeval. Ilusal lumisel valgel ajal. Hoopis teine ilme oleks fotol siis, kui piltnik oleks saabunud külasse Viljandist kell 17.15 või 19.30 väljuva õhtuse bussiga ning võtnud eesmärgiks maanteel asuvast bussipeatusest pilkases pimeduses kilomeeter kaugemal asuva Kannimäe suvilani jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles