Masinad ootavad lumelisa, et rajale triibud sisse tõmmata

Priscilla Õmblus
Copy
Kiirematel on esimesed suusatiirud tehtud ning rajamasinad saavad mõnel pool Viljandimaal juba vatti. Holstre-Pollis toimetas neljapäeva ennelõunal sellega suusatreener Jaan Kallak.
Kiirematel on esimesed suusatiirud tehtud ning rajamasinad saavad mõnel pool Viljandimaal juba vatti. Holstre-Pollis toimetas neljapäeva ennelõunal sellega suusatreener Jaan Kallak. Foto: Elmo Riig

Kiiremat sorti suusasõbrad on juba esimesed triibud lumevaipa sisse sõitnud ja vabatehnikas saab Viljandimaal suusatada mitmel rajal, masinaga klassikajälje tegemiseks lund aga veel napib.

Viljandi vallas saab vabastiilis suusatada Holstre-Pollis ja Saarepeedil. Holstre-Polli on sisse lükatud 2,5- ja 5-kilomeetrine ning Saarepeedile 1,8-kilomeetrine ring ning kõik need on kella 21-ni ka valgustatud.

«Need on täitsa sõidetavad ja veel loodusliku lumega rajad. Oleme väga rahul. Suurim tänu Aili Piirakule ja Kaimo Maistele Saarepeedi ning Tarmo Arakule Holstre-Polli raja eest,» ütles valla spordispetsialist Mati Adamson ning lisas, et loodetavasti saab varsti raja sisse ka Kärstnasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles