Käsipallurid selgitavad Viljandis Eesti karika võitja

Priscilla Õmblus
Copy
Nädalavahetusel Viljandis asetleidval Eesti käsipalli karikavõistluste finaalturniiril lähevad esimeses poolfinaalis vastamisi Viljandi HC ja Põlva Arcwood.
Nädalavahetusel Viljandis asetleidval Eesti käsipalli karikavõistluste finaalturniiril lähevad esimeses poolfinaalis vastamisi Viljandi HC ja Põlva Arcwood. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipalli karikavõistluste lõppjärjestus saab selgeks sel nädalavahetusel Viljandi spordihoones. Homme kell 12 teevad finaalturniiril esimese poolfinaalkohtumisega otsa lahti Eesti meistriliigas mängiv Viljandi HC ja esiliiga tippu kuuluv Põlva Arcwood.

Nagu ütles Viljandi HC peatreener Marko Koks, võib loosimistulemusega rahule jääda, arvestades, et teised vastased Põlva Serviti ja SK Tapa / N.R Energy on meistriliiga satsid.

«Usun, et saime kolmest valikust kõige soodsama vastase. Aga ega see samas liiga suuri emotsioone tekitanud. Oleme Arcwoodiga ka hädas olnud ja aastaid tagasi talle karikavõistlustel alla jäänud. Nädalavahetuse turniiri formaadis sõltub kõik ühest matšist ning seal võib kõike juhtuda. Peame olema valmis selleks, et midagi ei tule lihtsalt,» rääkis Koks ning lisas: «Õnneks saame mängida kodupubliku ees, see on üldiselt meile kasuks tulnud. Loodetavasti tuleb ka see nädala­vahetus «kaheksas mängija» meid toetama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles