Ühes vallas jääb osa lapsi jõulupakita, teises saavad nad kommidele lisaks üllatuse

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Põhja-Sakala vald sel aastal oma koolilastele jõuluvana kotti kommipakki ei pane. Samamoodi on otsustanud Mulgi vald. Viljandi valla lapsed saavad aga lisaks kommipakile üllatuse. Viljandi linnalt ei saa jõulupakke isegi lasteaialapsed.
Põhja-Sakala vald sel aastal oma koolilastele jõuluvana kotti kommipakki ei pane. Samamoodi on otsustanud Mulgi vald. Viljandi valla lapsed saavad aga lisaks kommipakile üllatuse. Viljandi linnalt ei saa jõulupakke isegi lasteaialapsed. Foto: Arvo Meeks

Kui Põhja-Sakala vald andis teada, et tänavu ei ole võimalik kõikidele lastele jõuludeks kommipakki kinkida, siis Viljandi valla lapsed saavad lisaks kommipakile üllatuse. Viljandi linna lastele ei ole jõulupakki ette nähtud.

Kui möödunud aastal said Põhja-Sakala vallas jõuludeks kommipaki kõik põhikoolilapsed ja nooremad, siis tänavu on jõulupakid arvestatud koolieelikutele alates ühe aasta vanusest.

Nagu ütles abivallavanem Kaie Toobal, siis volikogu kinnitatud tänavune eelarve ei sisaldanud laste jõulupakkide kulu. «Otsus oli juba tehtud teadmisega, et ilmselt kulud eelarves aasta teises pooles oluliselt suurenevad ning mõistlik on kokku hoida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles