Joonas Tamm kuulutati Eesti parimaks jalgpalluriks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandist jalgpallurikarjääri alustanud Eesti koondise keskkaitsja Joonas Tamm (number 16), kes mängib sellest hooajast Rumeenia FCSB eest, valiti tänavu Eesti parimaks meesjalgpalluriks. Foto on tehtud UEFA Rahvuste liiga mängul, milles Eesti teenis 2:0 võidu San Marino üle ja ühe värava lõi Tamm.
Viljandist jalgpallurikarjääri alustanud Eesti koondise keskkaitsja Joonas Tamm (number 16), kes mängib sellest hooajast Rumeenia FCSB eest, valiti tänavu Eesti parimaks meesjalgpalluriks. Foto on tehtud UEFA Rahvuste liiga mängul, milles Eesti teenis 2:0 võidu San Marino üle ja ühe värava lõi Tamm. Foto: JENNIFER LORENZINI

Viljandist pärit ja siit jalgpalluri­karjääri alustanud 30-aastane Eesti koondise keskkaitsja Joonas Tamm kuulutati pühapäeval Tallinnas Estonia kontserdisaalis jalgpalligalal aasta parimaks meesjalgpalluriks.

Et Rumeenias, kus Tamm praegu mängib, liigahooaeg veel käib, sai publik osa video­läkitusest. «Tervitused Rumeeniast. Kahjuks ei saa teie galaga ühineda, kuna Rumeenia jalgpalliliiga pole veel lõppenud. Suur-suur tänu selle auhinna eest, mul on selle üle väga hea meel,» lausus Tamm.

Ta tänas kõiki treenereid ja mängijaid, kellega oli sel hooajal koos Ukraina FC Vorskla Poltavas, Tallinna FC Floras ja Rumeenia Bukaresti FCSB-s. «Olite mulle suureks abiks. Hooaeg kujunes igati edukaks, sain väga palju mänguaega. Samuti sooviks tänada koondise treenereid ja mängijaid, kellega koos tunnen, et see hooaeg tegime sammu edasi, ning loodan, et ees olev valiktsükkel kujuneb edukaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles