Eesti parim kuller hinnati Euroopa efektiivseimaks sõitjaks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Kristo Maileht on DPD kullerina töötanud üle üheksa aasta. Ta on valitud mitu korda ettevõtte kvartali parimaks ning tunnustatud aasta parima kulleri tiitliga. Tööandja hindab tema oskust hoida teeninduse taset kõrgena. Pildil on Kristo Maileht furgooniga, millega ta iga päev kaupa veab.
Kristo Maileht on DPD kullerina töötanud üle üheksa aasta. Ta on valitud mitu korda ettevõtte kvartali parimaks ning tunnustatud aasta parima kulleri tiitliga. Tööandja hindab tema oskust hoida teeninduse taset kõrgena. Pildil on Kristo Maileht furgooniga, millega ta iga päev kaupa veab. Foto: Erakogu

Täna tähistatakse rahvusvahelist kullerite päeva. Eesti parim ja Euroopa kõige efektiivsema sõidustiiliga kuller on viljandlane Kristo Maileht, kes toimetab klientidele erimõõdulisi ja keerukaid pakke.

Nagu Kristo Maileht ise ütles, siis kullerileiba sai ta maitsta juba põhikooli ajal, kui kullerist isaga kaasa sõitis. «Tol ajal oli bussiga koolis käia keeruline ja tihtipeale läksin temaga hommikul kaasa. Ka pärast kooli sõitsin temaga ringi kaasa ja siis sai nii mõnigi pakk kohale toimetatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles