Parim väikeettevõte. Võitja Saunadele ja põrandatele keskendudes jäi mööbli tootmine seljataha

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Et Meelis Rulli juhitav Kase Furniture lõpetas mööbli tootmise ära, võtab ettevõte endale uuest aastast nimeks Kase Factory. Üks selle ettevõtte tootmissuundi on lainelised põrandalauad.
Et Meelis Rulli juhitav Kase Furniture lõpetas mööbli tootmise ära, võtab ettevõte endale uuest aastast nimeks Kase Factory. Üks selle ettevõtte tootmissuundi on lainelised põrandalauad. Foto: Marko Saarm

Peagi Kase Furniture nimega lõpparve tegev ja uue nime Kase Factory võttev puiduettevõte tegutseb Karksi-Nuias ning ehkki niisuguseid tootmisettevõtteid ümbruskonnas jagub, teeb selle meeskond midagi erilist.

See eriline, mille Meelis Rulli juhitav ettevõte läinud suvel töösse võttis, on põrandamaailma kalleim toode – lainelised põrandalauad. Saare- või tammeparketi iga laud on ise nägu just nagu pusletükid, nii et kliendile antakse kindlasti kaasa täpsed kokkupanekujuhised. Toota on neid tehnoloogiliselt keerukas ja sobivad need vaid sinna ruumi, mille tarvis on valmistatud. «Tehniliselt oleme jõudnud kõige kõrgemale tasemele. Edasi oleks ainult võib-olla graveering peale,» lausus Rull.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles