Aasta toode. Võitja Disainehted kõnelevad värvilembusest

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Lisa Lohu asus oma ehtebrändi kallal tööle kohe, kui oli ligi 12 aastat tagasi Saksamaalt Eestisse kolinud. Nüüdseks on tema looming võitnud paljude südame ja seda kinnitab rahva poolehoid Viljandimaa tänavuse lemmiktoote ja -teenuse valimisel.
Lisa Lohu asus oma ehtebrändi kallal tööle kohe, kui oli ligi 12 aastat tagasi Saksamaalt Eestisse kolinud. Nüüdseks on tema looming võitnud paljude südame ja seda kinnitab rahva poolehoid Viljandimaa tänavuse lemmiktoote ja -teenuse valimisel. Foto: Marko Saarm

Kui kord oled juba Lisa Lohu loominguga tutvust teinud, siis edaspidi tema Lisa Kroeber Jewellery brändi all müüdavaid ehteid kellegi teise omadega segi ei aja. Ennekõike jäävad need meelde geomeetrilisuse ja värvilisusega.

2007. aastal tuli sakslanna Lisa Kroeber Eesti kunstiakadeemia ehte- ja metallikunsti osakonda Erasmuse vahetusaastat tegema ning pärast seda, kui ta oli Saksamaal ehte- ja vääriskividisaini õpingud lõpetanud, tõi tee ta siia tagasi. Ta asus tööle ühes Tallinna stuudios, õppis eesti keelt ja abiellus. Temast sai Lisa Lohu, kuid ehtebränd, millest on nüüdseks välja kasvanud väike pere­ettevõte, kannab edasi tema neiupõlvenime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles