Aasta toode. Nominent Iga päev läheb kaubaks ligi 800 lihapirukat

Copy
Lihapirukad on Sigrit Saare kinnitusel Popsi köögi kõige nõutum kaup, mida on valmistatud ühe ja sama retsepti järgi ligi 12 aastast ajast, mil kohvik-pood ­Abja-Paluojal avati.
Lihapirukad on Sigrit Saare kinnitusel Popsi köögi kõige nõutum kaup, mida on valmistatud ühe ja sama retsepti järgi ligi 12 aastast ajast, mil kohvik-pood ­Abja-Paluojal avati. Foto: Marko Saarm

Võib-olla on see nostalgiline meenutus vanaema pliidi juurest või siis lihtsalt ülihea maitse ja tunne sooja saiakest haugates, aga Popsi Köögi müüdavaim kaup on ajast aega olnud lihapirukad.

Popsi Köök on lihapirukaid valmistanud 2010. aastast, mil kauplus Abja-Paluojal avati. Lihapirukate koostisained on need kõige lihtsamad: täidiseks sealiha, kanamuna, sool, pipar ja ürdid ning taina koostises nisujahu, pärm, sool, suhkur, rapsiõli ja vesi.

Tagasi üles