Jakobsoni kooli tüdrukud teenisid kõrge tunnustuse

, Jakobsoni gümnaasiumi õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolispordi liidu võimlemisfestivalil anti üks laureaaditiitel Viljandi Jakobsoni kooli rühmale.
Koolispordi liidu võimlemisfestivalil anti üks laureaaditiitel Viljandi Jakobsoni kooli rühmale. Foto: Raivo Ruut

Laupäeval peeti spordihoones Eesti koolispordi liidu võimlemisfestival, millel osales rekordarv rühmi.

Oma liikumis-, akrobaatika- ja võimlemiskavu näitasid 43 rühma võimlejad. Esindatud oli 20 Eesti õppeasutust, kusjuures enamikust oli tuldud laureaaditiitlit püüdma lausa mitme rühmaga.

Võisteldi neljas vanuseastmes ja tänavu oli esimest korda lubatud osaleda ka eri vanuses lastest komplekteeritud koondrühmadel. Viljandit esindasid maagümnaasiumi koondrühm ja IV—VI klassi võimlemisrühm ning Jakobsoni gümnaasiumi I—III klassi liikumisrühm ja X—XII klassi võimlemisrühm.

Tallinna, Tartu ja Viljandi spetsialistidest koosnev žürii hindas esinemiskavade kompositsiooni, võimlejate treenitust ja soorituse taset ning otsustas välja anda kümme laureaaditiitlit ja viis eripreemiat.

Võõrustajatest tunnustati festivali kõrgeima tasu ehk laureaaditiitliga Jakobsoni gümnaasiumi neidude võimlemisrühma. Anu Koppel, Kertrud Jaeski, Greete Tillo, Annika Ilves, Merlin Kuld, Gerli Põdra ja Helle-Riin Sõmer esitasid treener Sirje Lõssovi koostatud vimplitega kava väga tublilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles