Peatreener Indrek Ilves: tahan loota, et see on esiliiga B, kus saame kanda kinnitada

Priscilla Õmblus
Copy
Ohtralt kiidusõnu jagas Viljandi Tuleviku peatreener Indrek Ilves meeskonna ühele nooremale mängijale Ingo Otile (number 90). Foto on tehtud 29. oktoobril, kui Tulevikul tuli tunnistada 0:5 kaotust Harju JK Laagrile.
Ohtralt kiidusõnu jagas Viljandi Tuleviku peatreener Indrek Ilves meeskonna ühele nooremale mängijale Ingo Otile (number 90). Foto on tehtud 29. oktoobril, kui Tulevikul tuli tunnistada 0:5 kaotust Harju JK Laagrile. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esindusmeeskond pani esiliiga hooajale punkti üheksanda kohaga ja see tähendab uuel hooajal mängimist aste madalamal, esiliiga B-s. Peatreener Indrek Ilves selle tulemusega rahul ei ole.

«Hooajale vastu minnes mõtlesime pigem positiivses suunas, lähtudes esimesest mängust Pärnu vastu. Olen varemgi maininud, et karp jäi lahti: tundus, et esiliiga tase ei olegi nii kõrge. Ja see sai saatuslikuks. Pärast hakkas vaikselt koitma, mis saama hakkab: läheb keeruliseks,» rääkis Ilves.

Peatreeneri sõnul võeti hooaja alguses eesmärgiks anda noortele võimalikult palju mänguaega, et nad suudaksid tempoga kohaneda ja saaksid esiliiga karastuse. «Varasemate põlvkondade treenerid Aivar Lillevere, Leo Ira ja Mati Jürisson teadsid oma kogemustepagasist rääkida, et pool aastat läheb kindlasti aega, et noored kohaneksid esiliiga ja selle tempoga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles