Kahe näitleja haigestumine paiskab Ugala mängukava segamini

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Reedel jääb ära etendus "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus".
Reedel jääb ära etendus "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus". Foto: Siim Vahur

Ugala teatri turundus- ja avalike suhete juht Kätlin Sumberg andis teada, et haigestunud on kaks näitlejat ning see toob kaasa muudatuse käesoleva nädala mängukavas ja lükkab nädala võrra edasi uuslavastuse "39 astet" esietenduse.

Reedel, 18. novembril jääb ära "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" ja laupäeval, 19. novembril "Kirsiaed".

Asendusetendustena on laval publiku lemmikuks valitud komöödia "Võrku püütud". Sissepääsuks kehtivad juba olemasolevad piletid ja samad istekohad.

Ugala kinnitas, et kui pakutud asendused ei sobi, saab pileteid vahetada muudele Ugala lavastuste etendustele. Kui piletivahetus pakutud viisil ei sobi, ostab teater piletid tagasi. Selle nädala pileteid saab ümber vahetada ja tagastada 18. novembrini.

Muudatused on ka uuslavastuse "39 astet" mänguplaanis.

26. novembriks planeeritud esietendus lükkub nädala võrra edasi ja toimub 3. detsembril. Kehtivad algse kuupäevaga piletid ja samad istekohad.

Esietenduse edasilükkumise tõttu jääb ära ka 29. novembri etendus ning selle piletid vahetatakse sama lavastuse järgmistele etendustele.

3. detsembri etendusele ostetud piletid sel päeval enam ei kehti – asendusetendus on 17. veebruaril. Soovi korral saab piletid vahetada varasemateks etendusteks.

Kui pakutud asendused ei sobi, saab pileteid vahetada muudele Ugala lavastuste etendustele. Kui piletivahetus pakutud viisil ei sobi, ostab teater piletid tagasi. "39 astme" pileteid nimetatud etendustelt saab ümber vahetada ja tagastada 25. novembrini.

Kõikidega, kes on piletiostul oma kontakti jätnud, võtab teater ise otse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles