Rehvivahetaja dilemma: ootad mitu tundi täna või 15 minutit, aga nädala pärast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Sellel fotol oleva ootejärjekorra viimane auto pidi ootama pisut üle kolme tunni, et Vana-Võidu töökojas rehvid vahetatud saaks.
Sellel fotol oleva ootejärjekorra viimane auto pidi ootama pisut üle kolme tunni, et Vana-Võidu töökojas rehvid vahetatud saaks. Foto: Elmo Riig

Ma olen viimane, kes suudab järjekorras oma autonina Vana-Võidu rehvitöökojas veel parkla sissesõiduteele keerata. Auto tagaosa jääb küll ohtlikult maanteeserva, nii et mööduvad sõidukid peavad vastassuunavööndisse põikama, aga kohal ma olen ja hakkan ootama, et talverehvid saaksid alla pandud.

Viljandis tegutsevad rehvivahetuskohad üldiselt elavasse järjekorda autosid ei võta. Päris kõiki kohti ma muidugi ei tea, aga rõhuv enamik teenusepakkujaid on valmis kliendi vastu võtma, kui too on aja kenasti ette kokku leppinud. Mina olen üks neist, kes läheb ka juuksurisse kohta, kus tuleb elavas järjekorras oodata, kuni üks juuksur vabaneb ja järgmise kliendi tooli kutsub.

Otse minu taga Vana-Võidu järjekorras oodanud ettevõtja Kalvi Kants tunnistas, et juuksuri juurde tema ootama ei lähe, aga Vana-Võidus rehvijärjekorras on nõus seisma. "Kui järele mõelda, siis on see kiireim võimalus rehvid vahetada, sest eelregistreerimisega kohad on nädal otsa broneeritud," sõnas Kants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles