Inger Klesment asus laste digiturvalisuses tühja kohta täitma

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Neljapäeval Jakobsoni koolis digiturvalisuse tunnis parooli teemat käsitledes jutustas Inger Klesment loo kahest sõbrast Pillest ja Jaagust. Neist esimese parool on väga kehv, mistõttu pääses keegi tema telefoni ja saatis teisele nalja pärast väga ebameeldivaid fotosid ja sõnumeid.
Neljapäeval Jakobsoni koolis digiturvalisuse tunnis parooli teemat käsitledes jutustas Inger Klesment loo kahest sõbrast Pillest ja Jaagust. Neist esimese parool on väga kehv, mistõttu pääses keegi tema telefoni ja saatis teisele nalja pärast väga ebameeldivaid fotosid ja sõnumeid. Foto: Marko Saarm

Lasteaialapsed käsitsevad nukunõude kandikut tahvelarvutina ja tahavad läbi autoklaasi taevas lendavaid linde lähemale suumida. Need on vaid kaks põhjust, miks Inger Klesment mõtles välja digiturvalisuse mängud.

Viljandist pärit kolme lapse ema Inger Klesment hakkas lasteaia- ja esimese kooliastme lastele digiturvalisuse mänge korraldama septembris. Enne seda korraldas ta VII–XII klassile tööotsingu töötube, kuhu mõtles samuti loengu asemel välja mängud. «Veel suuremas plaanis olen kaheksa aastat laste pidusid korraldanud. Seega on mul üpris pikaajaline mängujuhi kogemus ning sinna haridusliku poole lisamine on tore väljakutse,» rääkis Klesment.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles