Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi president Raiko Mutle: tahame olla tugevamad, kui oleme taas tippjalgpalli lävel

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi presidendi Raiko Mutle (paremal) sõnul on praegu põhieesmärk klubi arendada ja pakkuda üha kvaliteetsemat jalgpalliharidust. Fotol on ta koos klubi tegevjuhi Rain Tölpusega.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi presidendi Raiko Mutle (paremal) sõnul on praegu põhieesmärk klubi arendada ja pakkuda üha kvaliteetsemat jalgpalliharidust. Fotol on ta koos klubi tegevjuhi Rain Tölpusega. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi lõi novembrist tehnilise direktori ametikoha, et klubi oleks taas tippjalgpalli lävele jõudes tugev ja suudaks pakkuda üha kvaliteetsemat jalgpalliõpet. Sel ametikohal asus tööle noorte­treener Rivo Rosin.

Klubi president Raiko Mutle otsis juhtimisse lisajõudu suuresti mulluste muudatuste valguses. «Peamine põhjus, miks klubil on vaja tehnilist direktorit, seisneb muudatustes, mis me tegime eelmise aasta lõpus,» lausus ta. «Selleks et tippjalgpalli lävele jõudes oleks pilt parem, tuleb teha korrektuure selle ülesehituse faasis.»

Nagu Mutle ütles, oli saanud selgeks, et klubitöö igas aspektis jääb midagi puudu. «Nüüd tuleb natuke aega võtta ja vundamendikivid tugevamaks ehitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles