Valla suurim hooldekeskus sai tagasi üheksa aasta eest lahkunud juhi

Copy
Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juhiks saanud Ene Maateni eesmärgid on hoolde- ja raviteenuse taseme parandamine ning töötajate rahulolu suurendamine.
Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juhiks saanud Ene Maateni eesmärgid on hoolde- ja raviteenuse taseme parandamine ning töötajate rahulolu suurendamine. Foto: Elmo Riig

Seni Põhja-Sakala vallas ajutiselt Lõhavere ja Pilistvere hooldekeskust juhtinud Elle Leis sai Lõhaveres ametist priiks ning sealsele keskusele leiti konkursiga uus juht, kelleks osutus kümme aastat tagasi sama asutuse eesotsas olnud Ene Maaten. Maaten lahkus Lõhaverest pärast 2013. aasta kohalikke valimisi, mil ta sai Halliste vallavanemaks.

Lõhavere Ravi- ja Hooldekeskuse sihtasutuse nõukogu esimehe Andres Vinni sõnul osales konkursil kuus arvestatavat kandidaati, kes olid hoolekandeteenuste valdkonnas tuntud inimesed. «Kui midagi jäigi lahtiseks, siis sai alati üle küsida. Küsisime näiteks dokumente juurde,» ütles Vinni.

Uue juhi tugevused olid komisjoni silmis varasem Lõhavere ravi- ja hooldekeskuse juhtimise kogemus ning Mulgi valla abivallavanemana töötamisel saadud sotsiaaltöö kogemus. «Üldsegi on ta tubli inimene,» lisas Vinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles