Perepesast otsitakse abi nii lapse kõne arengu kui paarisuhte teemal

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Teisipäevast reedeni on Perepesas avatud mängutuba. Pildil Perepesa juhataja Ly Müürsepp (vasakul), väike külastaja Daniel ning mängutoa juhendajad Mairi Närripä ja Kristiina Kipper (paremal).
Teisipäevast reedeni on Perepesas avatud mängutuba. Pildil Perepesa juhataja Ly Müürsepp (vasakul), väike külastaja Daniel ning mängutoa juhendajad Mairi Närripä ja Kristiina Kipper (paremal). Foto: Marko Saarm

Käesoleval sügisel täitus Viljandi Perepesal kolm tegutsemisaastat. Pered on keskuse üles leidnud ning julgevad aina rohkem paluda ka psühholoogilist abi.

Nagu kinnitas Viljandi Perepesa juhataja Ly Müürsepp, on kolm tegutsemis­aastat möödunud hästi. «Kolm aastat tagasi oli kogukonna lastega peredele kõik uus. Võiks öelda, et Perepesa sai tugeva vundamendi, mille peale ehitasime maja, kuhu nüüd saavad pered tulla.»

Juhataja sõnul oli katseprojekt edukas ning linnavalitsus nägi vajadust ning pidas oluliseks ennetus- ja peretöökeskuse jätkamist, et olla abiks kogukonna peredele. Kahe esimese tegutsemisaasta jooksul võttis Perepesa üritustest ja koolitustest osa ligi viis tuhat inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles