Elektriarved räsivad pisitasa avalikke saunu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
See foto Viljandi linnasaunast on tehtud mõne aasta eest, kui saunalisi oli tublisti rohkem. Nüüd võib juhtuda, et mõnel ajal on seal võimalik nautida privaatset olemist.
See foto Viljandi linnasaunast on tehtud mõne aasta eest, kui saunalisi oli tublisti rohkem. Nüüd võib juhtuda, et mõnel ajal on seal võimalik nautida privaatset olemist. Foto: Elmo Riig

Nagu mujal oma keskustes sulges spordiklubi MyFitness Viljandis paar nädalat tagasi sauna, et kõrgete energiakulude tingimustes toime tulla. Viljandis plaanivad ümberkorraldusi ka linnale kuuluvad saunad.

Kahe elektrikerisega Viljandi linnasaunas saab praegu käia kolmel päeval nädalas ning meeste ja naiste vahel on ajad ära jaotatud. Sauna haldava Viljandi päevakeskuse juhi Marek Mummi sõnul on aga kaalumisel lahtiolekuaegade vähendamine.

Seejuures pole esmane põhjus mitte elektri hinna järsk tõus, vaid klientide nappus. «Nii mõnigi inimene on pärast saunaskäiku nentinud, et tal oli privaatsaun, sest kedagi teist polnud. Aga nii päris olla ei tohiks,» lausus Mumm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles