Viljandi suurim üürikorterite omanik tunnetab turu raugemist

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Leola Kinnisvara üürib välja umbes 200 korterit, millest enamik on kolmes suures majas Suur-Kaare ja Puiestee tänaval ning Pärnu maanteel.
Leola Kinnisvara üürib välja umbes 200 korterit, millest enamik on kolmes suures majas Suur-Kaare ja Puiestee tänaval ning Pärnu maanteel. Foto: Marko Saarm

Viljandi üüriturul on kõvasti rahulikum kui veel aasta tagasi ja kuigi siinsel suurimal üürileandjal on kortereid saadaval paarkümmend, paistab talle, et pakkumine hakkab vaikselt nõudmisega võrdsustuma.

«Oleme pikka aega kasvanud, võimalik, et oleme suurim,» lausus üüri- ja müügiturul tegutseva Leola Kinnisvara omanik Raul Alliksaar. Praegu on tema firma omandis natuke alla 200 üürikorteri, aga vahepeal on neid ka üle selle olnud. «Mõned oleme maha müünud ja nii see kõigub,» lausus ta.

Paarsada üürikorterit

Ettevõtte koduleheküljel Viljandi Korterid on näha, et müügiks ja üürimiseks on neid kokku 12 majas, kuid nagu Raul Alliksaar ütles, ei ole seal üleval kõiki kortereid. Mõned on vanemates hoonetes, kus ei ole tema sõnul ehk kõige paremad tingimused, aga need korterid on ka odavama hinnaga ja kogu aeg välja üüritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles