Galerii ⟩ Viljandi jäähall avas uisuplatsi lustliku karnevaliga

Tanel Jan Palgi
, reporter
Copy
Viljandi jäähalli avapeole saabus väga eriskummalisi külalisi.
Viljandi jäähalli avapeole saabus väga eriskummalisi külalisi. Foto: Marko Saarm

Viljandi jäähall avas laupäeva õhtul uisutamishooaja jäädiskoga, millele saabus uisutama erinevas vanuses rahvast kostüümides ja tavariietes nii Viljandist kui kaugemalt.

Jäähalli vabatahtliku piletimüüja ja iluuisutamise õpetaja Eve Elkeni käed olid piletmüügi ja uiskude laenutamisega tööd täis, sest uisusõpru ootas väljas pikas vonklevas järjekorras.

"Oeh, hullumaja on! Raha voolab ojadena ja inimesi muudkui liigub, tulevad ja tulevad," sõnas ta rõõmsalt. 

Keilast oli esimest korda Viljandi jäähalli tulnud Liina Kukk oma kahe lapsega. "Vaatasime, mida siin lastega nädalavahetuse õhtul teha. Kinos midagi ei tulnud, siis vaatasime, et jäähall – ohhoo! Me ei ole väga suured halloween'i pidajad, lihtsalt tahame uisutada," rääkis Kukk. "Ootused on head, nii palju lapsi on. Tore, et sport on au sees."

Jäähalli turvamees Ott Rosenberg, kes ise mängib jäähokit, kinnitas samuti, et uisutajaid on palju. "Palju ja veel väga palju tuleb juurde," rääkis ta.

Rosenbergi kinnitusel mahuvad kõik kenasti uisuplatsile ära ja üldiselt käitutakse korralikult. "Ühed lõpetavad varem, teised tulevad natukene hiljem. Probleeme pole eriti olnud," lausus ta. "Igal pool on esimene kord alati kõige ägedam ja halloween ka veel," kirjeldas ta avaüritust. 

Diskomuusika rütmides ja värviliste tulede vihkudes osales jäähalli halloween'itemaatilisel avadiskol 200–400 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles