Viljandi Metall lülitas karikasarjas tiitlikaitsja konkurentsist

Sakala
Copy
Viljandi Metall võitis Eesti karikavõistluste veerandfinaalseeria teises kohtumises tiitlikaitsjat Tartu Ülikool / Bigbanki ja pääses poolfinaali.
Viljandi Metall võitis Eesti karikavõistluste veerandfinaalseeria teises kohtumises tiitlikaitsjat Tartu Ülikool / Bigbanki ja pääses poolfinaali. Foto: Elmo Riig

Eesti naiste võrkpalli karikavõistlustel selgus täna teine poolfinalist ja selleks osutus Viljandi Metall, kes alistas veerandfinaalseeria teises kohtumises tiitlikaitsja Tartu Ülikool / Bigbanki.

Seeria avamängu möödunud nädalavahetusel Viljandis võitis 3:2 Tartu Ülikool / Bigbank. Võidukas oli Tartu naiskond ka reedel koduväljakul teise mängu avageimis, mis lõppes 25:18. Seejärel tõi aga Viljandi esindus mängu pöörde, olles teises geimis parem 25:14 ning kolmandas ja neljandas 25:18. Nii saavutasid viljandlannad 3:1 võidu ja tagasid koha poolfinaalis.

Võitjate resultatiivseim mängija oli 23 punkti kogunud Renate Pikk, kes realiseeris rünnakuid 44-protsendiliselt ehk 39-st 17. Kerttu Lääne lisas võidusse 11 ja Laura Luik 10 punkti. Kaotajatest oli edukaim Annabel Huik 13 punktiga. Ingris Suvi assisteeris 11 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles