Liigas võiduhoos Viljandi Võrkpalliklubi ootab põnev karikasarja lahing

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond teenis nädalavahetusel esiliiga tabelisse kuus punkti: laupäevases kodumängus alistas ta 3:0 Põltsamaa Võrkpalliklubi ja pühapäeval Türil sama skooriga IMsport/Türi.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond teenis nädalavahetusel esiliiga tabelisse kuus punkti: laupäevases kodumängus alistas ta 3:0 Põltsamaa Võrkpalliklubi ja pühapäeval Türil sama skooriga IMsport/Türi. Foto: Anna Mölter

Tiitlikaitsja Viljandi Võrkpalliklubi on Eesti meeste esiliigas olnud pidurdamatu: nädalavahetusel alistas ta kindlalt 3:0 kodus Põltsamaa ja võõrsil IMsport/Türi. Homme ootab­ kuuest liigamängust kuus võitnud meeskonda kodusaalis ­Aadu Luukase karikasarja veerandfinaalseeria avakohtumine meistriliigas osaleva Barrus Võru Võrkpalliklubiga.

Peatreener Tauno Lipp ütles nädalavahetuse mängude kohta, et kui ikka võidetakse, siis kurta ei maksa. «Mõlemal puhul oli tulemus minu hinnangul enne mängu algust teada. Küsimus oli puhtalt selles, millise tulemusega võidame ja millised me väljakul oleme,» lausus ta. «See on see, millele me keskendume, arvestades, et platsil on palju uusi mehi ja väikseid positsioonivahetusi. Otsime oma mõnusat rütmi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles