Metsaroogade nädal toob taldrikule kokku põdra ja sambla

Tanel Jan Palgi
, reporter
Copy
Fellini kohviku peakoka Märt Õunapi sõnul on eripakkumine koostatud sedasi, et inimesed telliksid ja prooviksid.
Fellini kohviku peakoka Märt Õunapi sõnul on eripakkumine koostatud sedasi, et inimesed telliksid ja prooviksid. Foto: Elmo Riig

Kaheksa Viljandimaa toidukohta pakuvad kümnepäevase toidufestivali «Metsast taldrikule» jooksul sügissaagist ja metsast kannustatud maitseid. Mekkida saab põdralihast pelmeenidega suppi, kartuli-kukeseenegratääni ja karamellist põdrasamblikku.

Viljandimaa turismiteenuste arendusjuhi Johan-Kristjan Konovalovi sõnul tahetakse Lõuna-Eesti maitsete nädala jooksul inimestele tutvustada kohalikku toidukultuuri ja tuua maakonna toidupakkujad ühise teema alla. «Eks me kutsu siin inimesi esiti Viljandimaale tulema, aga üritus toimub ju üle kogu Lõuna-Eesti ja neid põnevaid kohti on väga palju,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles