Vana-Võitu kerkib rahva tahtel kaua igatsetud mänguväljak

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eskiisil näha oleva mänguväljaku ideega kogusid Vana-Võidu inimesed Viljandi valla kaasava eelarve ideede hääletusel võidutulemuse ja kui vähegi võimalik, siis soovitakse mõtet arendada nii, et puude vahele saaks ka paar madalseiklusrada.
Eskiisil näha oleva mänguväljaku ideega kogusid Vana-Võidu inimesed Viljandi valla kaasava eelarve ideede hääletusel võidutulemuse ja kui vähegi võimalik, siis soovitakse mõtet arendada nii, et puude vahele saaks ka paar madalseiklusrada. Foto: Erakogu

Viljandi valla kaasava eelarve komisjon on lisaks elektroonilistele häältele lugenud kokku ka raamatukogudes antud paberhääled ning teisipäeval läheb vallavalitsusse kinnitamiseks tulemus, mille järgi osutus 519 häälega võiduideeks Vana-Võidu mänguväljak-seiklusrada.

«Me veel lõpuni ei julgenud loota, et võidame,» lausus võiduidee esitanud Hele Lääts.

Võit terendas küll vaikselt juba möödunud nädalal, kui kokku arvestati elektroonilised hääled, ent siis polnud veel teada raamatukogudest laekunud paberhäälte hulk. Nüüd, kui needki on üle loetud, kinnitab tulemus lisandunud üheksa häälega ikkagi vanavõidulaste võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles