Uisusõbrad kraamisid talgute korras jäähalli, et võiks alata jäätegu

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval olid Viljandi jäähallis talgud: ruum kraamiti puhtaks ning jäämasinad pandi tööle. Praeguste plaanide järgi ootab jääväljak uisutajaid laupäeval.
Pühapäeval olid Viljandi jäähallis talgud: ruum kraamiti puhtaks ning jäämasinad pandi tööle. Praeguste plaanide järgi ootab jääväljak uisutajaid laupäeval. Foto: Mirtel Puna

Pühapäeval toimetasid uisusõbrad Viljandi jäähallis, küll mitte uiskudel, aga selle nimel, et nädala lõpuks saaks seal uisuteradel liuelda. Jäätegu algas hallis eile ning praeguse plaani järgi võiks seal jääle pääseda laupäeval.

Nagu ütles Viljandi jäähalli juht Aivar Talvet, siis jäätegu juba käib. "Eile pandi masinad tööle ning praeguste plaanide järgi tahaks halli laupäeval avada," ütles ta.

Pühapäeval enne masinate sisselülitamist toimetasid hallis usinad töökäed. Nagu ütles üks talgute eestvedajaid, Viljandi uisutamistreener Eve Elken, siis tänavu tehti koristustalgud juba kaheksandat korda. "Kui jäähall kevadel kinni läheb, on kõik väsinud, aga kõik see, mis kevadest sinna jäi ja suvega juurde tekkis, tuleb jääplatsi pealt ja ümbert ära koristada," rääkis Elken. "Puulehed, tolm … Isegi kuivanud jõulukuusk oli veel seal."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles