Kohalikke ärritava tanklaga võib kaasa tulla ringristmik (2)

Tanel Jan Palgi
, reporter
Copy
Koosolekul käidi välja mõte, et ringristmik tuleks teha Nurme tänava ja Lembitu puiestee ristumiskohta, ent tankla arendaja ootab seda praegu tühja kinnistu äärde (pildil vaks ülevalpool).
Koosolekul käidi välja mõte, et ringristmik tuleks teha Nurme tänava ja Lembitu puiestee ristumiskohta, ent tankla arendaja ootab seda praegu tühja kinnistu äärde (pildil vaks ülevalpool). Foto: Marko Saarm

Tallinna tänava ja Musta tee ristmikule Viljandis planeeritakse ringristmikku, mis ühelt poolt rahustaks liiklust ja teiselt poolt võimaldaks ligipääsu planeeritavale Olerexi tanklale.

Neljapäeva õhtupoolikul korraldas Viljandi linnavalitsus Olerexi tankla liiklussõlme detailplaneeringu lahenduse tutvustamiseks ja selle lähedal elavate inimeste arvamuse küsimiseks kinnise koosoleku. Sellel osalesid Tallinna tänava ja Musta tee äärsete kinnistute elanikud, linnavalitsuse esindaja ning kinnistu arendamise ja planeerimisega seotud isikud.

Enne koosolekut mainis üks kohalik elanik naljaga pooleks, et tema laps olevat palunud tankla rajamise ideele kohe vastu mitte olla, sest tanklast saaks hakata hot dog’i ostma. Jagatud mõte pani ruumis viibijad küll muhelema, kuid peagi läks arutelu juba teravamaks ja selgus, et piirkonnas elavad kodanikud nurgapealsele krundile bensiinijaama ega ringristmikku sugugi ei oota.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles