Tulevik teenis võiduga Pärnu üle liigatabelisse üliolulised punktid

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tulevik sai esmaspäeva õhtul Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul meeste esiliiga 33. voorus tabelisse kolm üliolulist punkti võiduga 3:1 Pärnu jalgpalliklubi üle.
Viljandi Tulevik sai esmaspäeva õhtul Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul meeste esiliiga 33. voorus tabelisse kolm üliolulist punkti võiduga 3:1 Pärnu jalgpalliklubi üle. Foto: Marit Stepanova

Esmaspäeva õhtul kohtusid Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul meeste esiliiga 33. voorus kaks meeskonda, kellel tabelis võrdsed punktid ja et esiliiga tabeli alumisel otsal oli mõlemal kaalul liigasse püsimajäämine ning selle võis otsustada just esmaspäevase mängu käik. Tulist duelli ilmestas kaardisadu ning vajalike punktidega naasis ühes fännibussiga koju Viljandi Tulevik, kes alistas Pärnu jalgpalliklubi skooriga 3:1.

Nagu ütles Viljandi Tuleviku meeskonna peatreener Indrek Ilves, siis on ta oma meeskonnaga rahul, aga et vastasmeeskonna poolt platsil nõnda tuliseks läheb, ei olnud päris ootuspärane.

«Meil oli mängule minnes algusest peale eesmärk, et viik meid ei rahulda, vaid meil oli vaja kolme punkti. Meeskond täitis selle ülesande ja sai väga hästi hakkama,» rääkis Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles